Árak és foglalás

Endor vendégház

Áraink

Vasárnaptól - csütörtökig

49.900 Ft / éj

Péntek illetve szombat éjszaka

59.900 Ft / éj

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A fenti árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ami 18 év felett fizetendő (500 Ft / éj / fő ).

Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2 éj (kivéve kiemelt időszakok)

Az árak nem vonatkoznak az ünnepi és kiemelt időszakokramelyek esetében a vendégház minimum 2 éjszakára foglalható.

Kiemelt időszakok:

2023. október 27. – november 6. között

2023. december 21. – 2024. január 8. között

2024 őszéig a következő kiemelt időszakok várhatóak: 

Március 15., Húsvét, Pünkösd, Augusztus 20.

A fenti időpontok esetében, valamint minimum 5 éjszakás tartózkodás esetén kérd egyedi árajánlatunkat!

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy vendégházunk 6 éven aluli gyerekek részére a helyenként meredek terepviszonyok miatt nem ajánlott.

“A hatályos jogszabályok értelmében 2021 szeptemberétől minden magyarországi szálláshelyen megszálló összes vendég törvényben meghatározott személyes adatai titkosított módon beküldésre kerülnek a Vendég Információs Zárt Adatbázisba, vagyis a VIZA rendszerbe. A jogszabály elrendeli az adatok beolvasásához az okmányolvasó használatát.”
A foglalás véglegesítésével a honlapon található házirend automatikusan elfogadásra kerül.

Foglalás menete:

Lehetőséged van két részletben rendezni a szállásdíjat. A foglalás alkalmával 50% előleget kérünk átutalni 48 órán belül. A fennmaradó összeget érkezés előtt legkésőbb 5 nappal kérjük rendezni. Természetesen a szállásdíjat egy összegben is elutalhatod a foglalást követően.

Fizetési módok: banki átutalás, OTP SZÉP kártya. Kérünk, hogy foglalás után gondoskodj a banki utalásról, mert foglalásod csak 48 órán keresztül áll módunkban fenntartani. Amennyiben a szállásdíj fennmaradó része nem kerül átutalásra az érkezést megelőző 5. napon, úgy a foglalást töröljük és a rá vonatkozó lemondási feltételek irányadóak.

Lemondási feltételek:

Foglalásod 14 nappal az érkezési dátum előttig szabadon lemondhatod vagy módosíthatod. 2-14 nappal érkezés előtti lemondás esetén a szállásdíj 50%-a kötbérként fizetendő. 48 órán belüli lemondás esetén nem tudunk visszatéríteni szállásdíjat.

Foglalás

Az itt kalkulált árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót.

Naptár betöltése
– Elérhető
 
– Lefoglalva
 
– Függő
·
 
– Részben lefoglalva

Vendégházunk maximum 5 fő befogadására alkalmas.

Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Email*:

Létszám*:

Cím*:

Telefonszám*:

Üzenet:

 Elfogadom az ÁSZF-ben foglaltakat

László Bringye
László Bringye
2023-08-27
Nagyon jól éreztük magunkat, keresve sem találhattunk volna ideálisabb helyszint egy nyugodt 3 nap eltöltéséhez. A vendégház tiszta, ízlésesen berendezett, szolgáltatásai kiemelkedőek. A ház teraszáról megfigyelhető mókusokat, erdei madarakat a gyermekeink nagyon értékelték! Még biztosan visszatérünk!
Pál László
Pál László
2023-08-16
Már másodjára vagyunk itt a családommal. Még az Endor Vendégház elődjénél, a Bükkös Faházban szàlltunk meg először. Gyönyörű a környezet, szépen kialakított előző, és tovább gondolt mostani tulajdonosi és üzemeltetői ötletek. Egy dolog miatt mégis 4-es: a szomszédok között egy elválasztó kerítés sincs. Érte az elgondolást a szabadon állás tekintetében, de a szomszédok folyamatos, főszezonban való dúr bele fúrós-faragós munkálkodása miatt, ez mégicsak nem épp kellemes. A tulajdonos elhiszem hogy nem lehet hatással a szomszéd flexelő és csemperagasztó keverésére, de arra igen, hogy amikor a jakuzziból kiszàllna az ember, akkor ne 3-4 félmeztelen építőmunkás nézze végig a családját. Szóval egy kerítést ajánlanék. Mindent összevetve viszont rendben volt ár-érték arányban a szolgáltatás. Köszönjük!
Gergő Tóth
Gergő Tóth
2023-07-24
Hangulatos, látszik hogy rengeteg energiát fektettek a ház építésébe, átgondolt az egész szolgáltatás. Remek elhelyezkedés, több napos túrákat lehet szervezni a környéken és a tömegközlekedés is könnyen elérhető.(Volánbusz a ház alatt áll meg) Túra után jól esik a grill, jakuzzi, fedett terasz, stb
Dóra Papp
Dóra Papp
2023-06-11
Autentikus faház teljeskörű felszereltséggel. A környezet, a kilátás, a fedett jacuzzi a fák között és a hangulatos fények varázslatos atmoszférát teremtenek.
Szabina Ligeti
Szabina Ligeti
2023-05-16
Kellemes, családias légkör fogadott, úgy is, hogy a tulajok nem voltak a vendégházban. A kandalló hangulata és a kis egyedi kiegészítők fantasztikus benyomást keltettek, nem mellesleg a bekészített kávé és tea. Két irányból megközelíthető hely, a kilátás szuper. A kinti jakuzzit nem lehet szavakba önteni annyira jó volt este az éjszakai fényével. Rengeteg túralehetőség van a környéken.
Roland Fedor
Roland Fedor
2023-02-07
Túrázni indultunk a Mátrába, viszont az élmény ebben a házban akkor is teljes értékű, ha nem lépsz ki a "kapun". Az ágyak, a párnak kifejezetten kényelmesek, nem volt az a tipikus érzés, hogy már úgy aludnék egyet otthon. A benti elrendezés igazán kuckózós a kandalló és a konyha-nappali-szoba vegyítés miatt. A dizájnon látszik, hogy jól átgondolt, egy stílust követ az egész ház. Kint kapsz egy csendes erdőt jakuzzival, ahonnét rálátsz a lenti főútra. Kiváló elhelyezkedés, nekem ez külön tetszett. Tiszta, igényes ház, barátságos vendéglátók. Köszönjük a felejthetetlen élményt, személy szerint nekem ez lett a kedvenc helyem.
Arpad Kovacs
Arpad Kovacs
2023-01-13
Nagyon tiszta, otthonos erdei házikó. Kedves, odaadó házigazda. A jakuzzi az erdőben különösen jó élmény.
István Gábor
István Gábor
2021-12-10
Nagyon hangulatos hely, igazi kis erdei házikó érzete van.
Kata Kandó
Kata Kandó
2021-08-15
Nagyon kedves segítőkész házigazda! Minden igényt kielégítő, tiszta és kedves kis házikó! Tiszta szívemból ajánlom! A nyugalom s béke szigete ❤️

Házirend

2021. április 1. napjától kötelesek vagyunk vendégeink személyes adatait az okmányaik szkennelésével továbbítani a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ részére. Kérjük a személyi azonosító okmányt a megérkezés után fotózd le és küld meg e-mailben info@endor-vendeghaz.hu címre. 

Amennyiben az okmány megküldése nem történik meg, sajnálatos módon a foglalást azonnal töröljük. A bejelentkezési idő az érkezés napján 14:00 óra után lehetséges. A szállást az elutazás napján 10:00 óráig el kell hagyni. Amennyiben a foglaltság lehetővé teszi, természetesen rugalmasak vagyunk az érkezés és elutazás időpontját illetően. Mindenképpen előre egyeztetés szükséges!

A vendégházban dohányozni szigorúan tilos! Az IQOS és az elektromos cigaretta sem megengedett beltéren! A teraszokon találtok hamutartót.
Szigorúan TILOS! a vendégházban gyertyát, mécsest használni!

A vendég felelőssége értelmében a szálláshely szolgáltatást teljeskörű és saját felelősségére veszi igénybe és teljeskörű felelősséggel tartozik a többi vendég és magatartásuk vonatkozásában is. A rongálás okozta károk költségei a Vendéget terhelik.

A Vendég kártérítési kötelezettsége akkor is fennáll, ha a károsult kárának megtérítését közvetlenül a Szolgáltatótól jogosult követelni. A kártérítés összege a kár jellegétől függ, melyet a Szolgáltató, vagy képviselője határoz meg. A káresetről Szolgáltató köteles a Vendéget értesíteni, legkésőbb a távozás utáni 2 napon belül. Az okozott kárról Szolgáltató fényképet készít, melyet eljuttat a kár okozójához.

A kár okozója, illetve a Szerződő fél (Vendég) egyetemlegesen kötelesek megfizetni a Szolgáltató felé az okozott kárt. A fentiekkel összhangban a Szolgáltató nem felel. A Vendég által behozott elektromos berendezésekért, az azok okozta károkért a vendég a felelős A Vendég által saját maga okozott károkért. A Vendégek körén kívül álló elháríthatatlanul bekövetkezett károkért A szálláshely közösségi tereiben, illetve szobáiban hagyott személyes tárgyakért, értéktárgyakért, készpénzért.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk vendégeink biztonsága érdekében, azonban a házban, illetve az parkolóban lévő személyes vagyontárgyaikért, valamint a ház és környezete nem rendeltetésszerű használatából eredő személyi sérülésekért, felelősséget nem tudunk vállalni. A házban csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak.

A házon kívül a területen vagyonvédelmi okokból 0-24h kamera rendszer működik.

Vendég fogadása: a házba nem bejelentett személy csak a Szolgáltató előzetes értesítése és jóváhagyása mellett tartózkodhat, az éjszakát nem töltheti ott. A házban, a kertben, valamint a kapcsolódó utca szakaszon pirotechnikai eszközök használata szigorúan tilos. Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok! A benti berendezési és használati tárgyakat ne vigyétek ki a teraszra! A dekorációs tárgyakat ne használjátok!

A nem rendeltetésszerű használatból okozott károkért a vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt kötelesek megtéríteni. Mivel a telek elég meredek ezért gyermekek csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak az épületen kívül. Esős, csúszós, havas időben a kültéri lépcső, felhajtó csúszhat, kellő figyelemmel használjátok a balesetek elkerülése végett.

Az ebből adódó sérülések, bármilyen baleset nem a vendéglátó felelőssége, ezért felelősséget nem vállal. Bulikat és rendezvényeket tartani tilos, kérjük ne hangoskodj, tiszteld a természet és a szomszédok nyugalmát! A jakuzziba ételt és italt bevinni szigorúan tilos! A jakuzzit mindenki saját felelősségére használhatja.

Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne, forduljatok hozzánk bizalommal a +36 70 384 2606  vagy +36 30 600 4051  telefonszámon.
Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk!